Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ, Билбасівка, Мирне та Андріївка обговорили питання об’єднання соцсфери [21 вересня 2020  18:35]

За сумісною ініціативою міського голови Слов’янська Вадима Ляха, сільських та селищних голів Світлани Землянської (Билбасівка), Лілії Морокко (Андріївка), Андрія Плакущого (Мирне) 21 вересня відбулася спільна нарада з питань соціальної інфраструктури сіл та селищ у перехідний період створення Слов’янської ОТГ.

На нараді були порушені кілька блоків питань. Перший з них стосувався фінансування закладів освіти, культури та охорони здоров’я. У другому йшлася мова безпосередньо про механізм переходу інфраструктурних об’єктів у підпорядкування Слов’янської ОТГ.

Усі учасники заходу наголосили, що процес об’єднання не повинен відбитися на працевлаштуванні співробітників зазначених закладів. Тобто, жодний освітянин, медпрацівник або робітник культурної сфери новоутвореної громади не повинен втратити робоче місце. Крім цього, жодна з цих послуг також не може бути втрачена в процесі реформування.

Вадим Лях наголосив, що у селищах та селах, які увійдуть до Слов’янської ОТГ, як мінімум, повинні залишитися усі об’єкти інфраструктури, що існують зараз. Але в цілому, сказав очільник Слов’янска, громада налаштована на розвиток.

“Я сприймаю селища не як окраїни, а як повноцінних учасників об’єднаної громади. Тільки так, і не інакше, повинно бути”, - підкреслив міський голова.


1264Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua