Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Онлайн-Школа проектних менеджерів, навчання для тих, хто хоче супроводжувати проекти за умовами Програми «‎Енергодім» [12 серпня 2020  14:17]

Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як вміло та ефективно управляти проектами енергомодернізацїі будинків за Програмою «‎Енергодім» — реєструйтеся на навчання у Школі проектних менеджерів від фонду енергоефективності. 

Стати слухачем (-ою) Школи можуть всі охочі! 

Перший набір слухачів розпочне навчатися вже з 17 серпня 2020 року. Тривалість інтенсивного навчання 5 днів. 

Формат навчання: онлайн лекції та практичні заняття з фахівцями Фонду енергоефективності, регіональними консультантами Програми «Енергоефективність в Україні», представниками банків-партнерів Фонду та експертами IFC - International Finance Corporation

Реєстрація на навчання 

Більше про умови та можливості навчання в Школі читайте тут

Довідково про Фонд та Програму «Енергодім»: 

Фонд енергоефективності надає підтримку ОСББ для впровадження енергоефективних заходів шляхом надання грантів та запровадження комплексних технічних рішень з урахуванням кращих європейських практик з енергомодернізації будівель. 

Програма «Енергодім» передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості будівельних робіт для пакету «Легкий» та 50% для пакету «Комплексний» (додатково 20% - для перших 500 учасників) та до 70 % - за супровідні послуги. 

Станом на 11 серпня 2020 року вартість поданих до Фонду проектів в рамках цієї Програми перевищує 870 млн грн. Програма «Енергодім» діє на всій території України, крім тимчасово окупованих територій. 

Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів Держбюджету України, фінансової підтримки ЄС та Уряду Німеччини. Програма Фонду енергоефективності реалізується у співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією – IFC, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою розвитку ООН (ПРООН).


890Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua