Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську —тридцять дев’ять випускників-медалістів [05 серпня 2020  15:27]

Тридцять дев’ять медалістів випустили школи Слов’янська у цьому навчальному році. Тридцять два серед них отримали золоті нагороди, семеро — срібні. Про це розповіли у відділі освіти Слов’янської міської ради. 

Відмінністю нинішнього учбового сезону є відсутність державної підсумкової атестації. Вона була скасована Міністерством освіти та науки через карантинні обмеження. 

“Через це, - пояснює заступник начальника міського відділу освіти Марина Хохлова, - одинадцятикласникам-медалістам не довелося підтверджувати свої результати. Тому кількість тих, хто отримав нагороди, більша, ніж у минулі роки”. 

Зазначимо, що найбільшу кількість медалістів (сім) випустив педагогічний ліцей. П’ятеро нагород у ЗОШ №№ 5 та 10, чотири — у випускників опорного навчального закладу. 

Двоє слов’янських випускників отримали найвищі бали на ЗНО. Двісті балів з математики має випускник педліцею Анатолій Паршиков. Двісті балів з хімії — учень опорного навчального закладу Дмитро Лещинський. 

Додамо, що цього року школи міста закінчили шістсот сорок дев’ять одинадцятикласників. У минулому році їх було п’ятсот шістдесят вісім. Станом на 5 серпня у перші класи подали заяви одна тисяча вісімдесят п’ять дітей. 




767Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua