Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську — три нові випадки коронавірусу [05 серпня 2020  14:35]

Три нові випадки захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську станом на 4 серпня. Про це повідомили у відділі охорони здоров’я Слов’янської міської ради. 

Серед інфікованих - чоловік 53 років та дві жінки: 37-ми і 57 років. 

“Наразі проводяться протиепідемічні заходи серед контактних осіб щодо виявлення та запобігання поширенню коронавірусної інфекції серед мешканців міста”, - говорить начальник відділу Олена Джим. 

Також, за її словами, 5 серпня у центрі первинної медико-санітарної допомоги була проведена оперативна нарада з питання виявлення та спостереження за хворими на туберкульоз в умовах епідемії коронавірусної інфекції. 

Додамо, що на реалізацію протиепідемічних заходів з початку пандемії з міського бюджету виділено 7633,4 тис. грн. З цих коштів використано 5990,8 тис. гривень. Крім цього, місто отримало спонсорську допомогу на 3031,4 тис. грн у вигляді засобів індивідуального захисту, дезинфікуючих засобів, медапаратури та ШВЛ. 

Нагадаємо, що загальна кількість хворих на коронавірус з початку епідемії у Слов’янську складає 456 людей. Такі дані розмішені на офіційному сайті Донецької облдержадміністрації.


697Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua