Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Перевірки дотримання обмежувальних заходів з протиепідемічного режиму тривають [14 травня 2020  15:56]

На території міста продовжуються перевірки дотримання обмежувальних заходів з протиепідемічного режиму. 14 травня 2020 р. комісією у складі представників Слов’янської міської ради ( Інспекції міської ради з благоустрою м. Слов’янська, відділів торгівлі і захисту прав споживачів та цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи) та Слов’янського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області, здійснено 12 перевірок суб’єктів господарювання міста, які продовжують свою діяльність в умовах карантину, під час яких проведено моніторинг та контроль за виконанням постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211” Про запобігання поширенню на території України короновірусу (COVID 19) ( із змінами) щодо введених обмежувальних заходів на період карантину, протокольних рішень міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та розпоряджень Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що стосується запобігання та поширенню короновірусної інфекції. 

Незважаючи, на деякі послаблення обмежувальних заходів нагадуємо, про необхідність:

  • наявності масок у відвідувачів об’єктів торгівлі, аптечних закладів, ринків, інших громадських місць;
  • наявності засобів індивідуального захисту для персоналу (масок, разових рукавичок);
  • дезінфекційних засобів, антисептиків для рук;
  • роботу персоналу в масках з додержанням термінів та умов їх використання;
  • одночасне перебування у торговельному залі не більш однієї людини на 10 кв.м.;
  • врегулювання відстані в черзі між покупцями не менше 1,5-2 м;
  • наявність інформаційних пам’яток на входах до об’єктів торгівлі, аптечних закладів, ринків, щодо наявності масок, одночасного перебування людей, дотримання відстані між покупцями.

Суб’єктам господарювання, надані роз’яснення про необхідність суворого дотримання протиепідемічних заходів для запобігання поширенню короновірусної хвороби (COVID 19), роз’яснено щодо відповідальність за їх порушення.

Про випадки порушення обмежувальних закладів з протиепідемічного режиму в закладах продовольчої торгівлі, аптеках, житлово-комунального господарства та транспорту можно повідомити на “Гарячу лінію” з питань боротьби з короновірусом за тел. 2-77-83.

Дотримуйтесь правил щодо карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-епідомідемічних правил і норм не наражайте себе і інших на небезпеку. 


1008Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua