Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До відома власників приватних будинків, газифікованих у 2000-ні роки! [30 квітня 2020  10:50]

Житлові будинки, які приєднані до газопроводів середнього тиску, де відсутні ГРП, для постачання природного газу низького тиску мають на вводах комбінований будинковий регулятор тиску (КБРТ). Регулятори є власністю власників приватних будинків.

Згідно «Правил безпеки систем газопостачання» термін придатності КБРТ - 10 років, технічне обслуговування КБРТ проводиться 1 раз на три роки в стаціонарних умовах підприємствами, які мають дозвіл на проведення робіт з перевірки.

Вказана робота, відноситься до реалізації послуг з іншої діяльності, перевірка і настроювання запобіжних пристроїв регуляторів тиску із забезпеченням безпечного газопостачання виконується в стаціонарних умовах.

Вартість робіт з перевірки регулятора в стаціонарних умовах згідно калькуляції ПАТ «Донецькоблгаз» №52 від 14.03.2019 у 2020 році становить з ПДВ – 383,72 грн. В цю суму входить:

1. Зняття та встановлення КБРТ- 212,50 грн. 

2. Перевірка працездатності КБРТ – 142,60 грн. 

3. Транспортні послуги – з розрахунку1,934 км по ціні 14,80 грн (ціна згідно калькуляції Слов’янського УГГ від14.03.2019) = 28,62 грн.

У разі якщо комбінований будинковий регулятор (КБРТ) не пройшов планову перевірку, то його робота забороняється, і Оператор ГРС у встановленому законодавством порядку має право на припинення/обмеження газопостачання на об'єкт споживача (в тому числі побутового споживача) з дотриманням Правил безпеки систем газопостачання України та нормативних документів.

Слов'янське УГГ вручає квитанцію на оплату робіт з перевірки КБРТ власнику будинку. За умови згоди на проведення робіт власник телефонує Слов'янському УГГ щодо сплаченої квитанції, після чого протягом тижня проводяться роботи.


915Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua