Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міська стоматологічна поліклініка отримала нове обладнання [17 січня 2020  11:32]

17 січня міський голова Вадим Лях разом з журналістами відвідав КНП СМР «Стоматологічна поліклініка м.Слов’янська». Наприкінці 2018 року був проведений ремонт в хірургічному та рентгенологічному кабінетах, а протягом 2019 року було закуплено та встановлено нове обладнання, яке не оновлювалось вже багато років.

Міський голова Вадим Лях зазначив, що медичне обладнання вперше за 40 років повністю поміняли в міській стоматології, відтепер і жителі міста і медичний персонал будуть задоволені.

13 стоматологічних установок, 2 аквадистилятора, стерилізатор сухожаровий, стерилізатор паровий, камера для дезінфекції – все це за рахунок коштів місцевого бюджету у 2019 році отримала стоматологія. Також для безпеки пацієнтів та лікарів були встановленні камери відеоспостереження та протипожарна сигналізація

Щоденно медична допомога в стоматологічній поліклініки надається більш ніж 200 пацієнтам. Нове обладнання не тільки значно підвищить якість надання медичних послуг, а і покращить настрій пацієнтам стоматології.


1066Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua