Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Шановні громадяни! Закликаємо вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних, дотримуватися правил поведінки на водоймах під час Водохреща! [16 січня 2020  16:37]

Шановні мешканці та гості Слов’янська та Слов’янського району!

На Водохрещення православні всього світу запасаються святою водою та купаються у водоймах. До речі, духовенство запевняє, що з кожним роком кількість бажаючих скупатися на світанку в крижаній воді збільшується. Щороку трапляються чимало випадків загибелі людей на водних об’єктах у зимовий період, тому 6 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС у Донецькій області звертається із проханням бути обачливими та обережними! 

Пам’ятайте, що купання у крижаній воді не рекомендується особам з вираженими хронічними захворюваннями. У жодному разі не пірнайте у воду - заходьте повільно й обережно. Уникайте великого скупчення людей біля купелі. Пам’ятайте, що «глядачі» не повинні виходити на кригу, а бажаючим зануритися слід по черзі обережно підходити до ополонки. Рятувальники повідомляють, що особливу небезпеку для тих, хто купається представляють певні нюанси, обледенілі сходинки сходів і краю ополонки, які можуть стати причиною травмування або випадкового падіння у воду непідготовленої людини. Не можна ні в якому разі входити у воду в нетверезому стані, спиртне притуплює відчуття холоду, порушує координацію рухів. Щоб уникнути нещасних випадків, занурюйтеся у воду лише в обладнаних для цього місцях, не допускайте переохолодження організму. 

Шановні громадяни! Закликаємо вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних, дотримуватися правил поведінки на водоймах під час Водохреща і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.


854Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua