Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ налагоджує міжнародні зв’язки [15 січня 2020  15:51]

15 січня у міськраді відбулась зустріч представників Латвії, Литви та Польщі із місцевою владою, представниками бізнесу та освіти.

Міський голова привітав почесних гостей, розповів про місто та його потенціал та висловив сподівання на плідну співпрацю. Сьогодні наше місто прагне всебічного розвитку: в туристичній, освітній, культурній, економічній сферах. В цілому Слов’янськ – це місто, яке завжди відкрите для співробітництва з іноземними партнерами.

Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс розповів про плани своєї країни. У майбутньому планується відкрити у Слов’янську консульство Латвії. Посол дуже розраховує на підтримку міської влади у вирішенні питання відкриття консульства. Відкриття консульства може сприяти укріпленню взаємовідносин нашого регіону і європейських держав.

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки Марюс Януконіс, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцькі теж висловили сподівання на подальше співробітництво.

До європейських гостей також звернулися представники Черкаської об’єднаної територіальної громади, ректор Донбаського державного педагогічного університету, представники бізнесу, працівники міськради та журналісти. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері.

Наприкінці зустрічі Вадим Лях вручив високоповажним гостям символічні подарунки –слов’янські керамічні вироби та запросив присутніх оглянути Центр надання адміністративних послуг.


1094Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua