Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Медичні заклади Слов’янська: зміни на краще! [15 січня 2020  14:44]

14 січня міський голова Вадим Лях та представники ЗМІ відвідали лікувальні заклади Слов’янська. Вони оглянули відремонтоване приміщення амбулаторії №2, що незабаром відкриється в мікрорайоні Артема. Ремонтні роботи добігають кінця, почали завозити меблі, а деякі кабінети вже повністю обладнані. 

В амбулаторії працюватимуть 6 сімейних лікарів, які надаватимуть послуги первинної медицини. А також тут буде розташований денний стаціонар та жіночий оглядовий кабінет. В амбулаторії також будуть проводитись клінічні аналізи. 

Після цього журналісти ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт у будівлі хірургічного відділення №1 міської клінічної лікарні. Головною метою ремонту є покращення умов перебування пацієнтів у відділенні. 

Протягом 2019 року для міської клінічної лікарні було закуплено нове найсучасніше стерилізаційне обладнання. Воно використовується для стерилізації інструментів та білизни. За словами працівників лікарні, обладнання стерилізаційного відділення не мінялось багато років, а нове обладнання дасть змогу проводити обробку інструментарію за найсучаснішими технологіями та гарантії безпеки хірургічних втручань.


958Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua