Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську чемпіону з плавання вручили ключі від квартири [20 вересня 2019  09:48]

19 вересня у Слов’янську за адресою вул. Торська,57 відбулось урочисте вручення ключів від квартири заслуженому майстру спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, багаторазовому переможцю Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Герою України Віктору Смирнову. 

У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, міський голова Вадим Лях, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. 

Загальна вартість квартири, придбаної для Віктора Смирнова, склала 580 тис. грн. Комплексна програма з придбання житла для спортсменів і тренерів запроваджена в Донецькій області в 2019 році і вона наразі є єдиною подібною в Україні. Віктор Смирнов родом з Донецька. У 2004 році році йому була вручена Золота Зірка Героя України. Крім того, він має орден “За заслуги” III ступеня та є повним кавалером ордена “За мужність”. 

Міський голова побажав Віктору Смирнову міцного здоров'я та подальших спортивних успіхів на благо рідного міста та всієї України.


901Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua