Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
76 річниця визволення Слов'янська від нацистських загарбників [06 вересня 2019  13:11]

6 вересня у день визволення Слов'янська від нацистських загарбників в парку Шовковичний біля Монументу Слави відбувся урочистий мітинг-реквієм “З пам'яттю в серці”.

Хор ветеранів війни та труда відкрив захід. Зі сцени пролунали як воєнні пісні так і пісні авторів Слов’янщини.

Міський голова Вадим Лях привітав всіх присутніх з 76 річницею звільнення Слов'янська та побажав ветеранам міцного здоров'я, довгих років життя та мирного неба над головою.

З промовами також виступили ветеран Другої світової війни Василь Матвієнко та голова ради Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук.

Після урочистих привітань діти та творчі колективи міста виконували пісенні та танцювальні номери. Наприкінці заходу всі присутні поклали квіти до Монументу Слави.

Після мітингу міський голова Вадим Лях, заступники міського голови, депутати Слов'янської міської ради, голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук ветерани та школярі відвідали пам'ятники та братські могили воїнам Другої світової війни. Там вони згадали події воєнних років, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв.


883Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua