Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Засідання Координаційної ради з питань розвитку малого підприємництва у місті Слов'янську [28 серпня 2019  10:43]

20 серпня в виконавчому комітеті Слов'янської міської відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань розвитку малого підприємництва у м. Слов'янську.

У роботі засідання прийняли участь представники: Слов'янської міської ради, Слов'янського міського центру зайнятості, Слов'янсько - Лиманського управління ГУ ДФС, підприємці міста, КЗ “Слов'янський краєзнавчий музей”.

Директор КЗ “Слов'янського краєзнавчого музею”, Зандер Людмила Яківна проінформувала всіх присутніх, що управлінням економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради спільно з комунальним закладом «Слов’янський краєзнавчий музей» організовується створення постійної музейної експозиції за темою: «Розвиток малого і середнього бізнесу у місті Слов’янськ», та закликала всіх бажаючих узяти участь у музейній експозиції.



З метою інформування представників бізнесу щодо підвищення ефективності використання ресурсів шляхом запровадження енергоефективних заходів завідувачем сектором енергетичного менеджменту та енергоефективності управління економічного та інвестиційного розвитку Корчмою О.В. було презентовано концепцію Державної підтримки заходів з енергоефективності для підприємців.

В ході роботи учасники обговорили підсумки діяльності торговельного та ресторанного господарства; приділили увагу  щодо обмеження продажу алкогольних напоїв на території  міста.

На засіданні розглядалося питання  щодо роботи транспорту по “Маршруту № 2”. Під час розгляду даного питання була вислухана думка представників середнього та малого бізнесу.

За підсумками обговорення сформовані пропозиції, які будуть винесені на розгляд  структурним підрозділам міської ради.

Окремий блок заходу було присвячено питанню проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів приватизації комунального майна та порядку надання заяв про включення об'єктів права комунальної власності територіальної громади м. Слов'янська.

Відбулося жваве обговорення зазначеного вище питання, в процесі якого висловлювались пропозиції щодо розгляду можливості першочергово права приватизувати об'єкти комунальної власності, які знаходяться в занедбаному стані.

За підсумками роботи Ради сформовані пропозиції, які в подальшому будуть винесені на розгляд депутатських комісій.


1167Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua