Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Програма ЕНЕРГОДІМ [28 серпня 2019  08:21]



«ЕНЕРГОДІМ» - це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках. Програма затверджена Наглядовою радою Фонду 16 серпня 2019 року та діє до 31 грудня 2023 року на всій території України, окрім тимчасово окупованих територій. Програма розроблена відповідно до Закону України «Про Фонд енергоефективності» №2095-VIII від 08 червня 2017 року та визначає умови та порядок надання державною установою «Фонд енергоефективності» Грантів Бенефіціарам для часткового відшкодування Прийнятних витрат, пов’язаних із здійсненням Заходів з енергоефективності. 

Вже у вересні розпочнеться прийом заявок від ОСББ до участі Програмі. 

Текст програми «Енергодім», а також документи, що є невід’ємною частиною Програми та пов’язані з її реалізацією за посиланням

Нагадаємо, програма Фонду ЕЕ передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакету «Легкий» та 50% для пакету «Комплексний» 

Програма Фонду енергоефективності реалізовується у співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією – IFC, за підтримки проектів Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програми розвитку ООН (ПРООН). 

Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів державного бюджету та донорів, якими наразі є Європейський Союз та Німеччина.


1092Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua