Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Створити в Україні Міністерство сім'ї та дитинства і відповідний Комітет Верховної Ради України [27 серпня 2019  10:13]

8 серпня через офіційне інтернет-представництво Президента України подано електронну петицію щодо створення в Україні Міністерства сім'ї та дитинства і відповідного Комітету Верховної Ради.

Зокрема, в петиції зазначається, що "...Указом Президента України від 09.12.2010 зазначене Міністерство реорганізовано в Міністерство освіти та науки, молоді та спорту. Функції стосовно сім’ї та дітей передані в 2011 році до Міністерства соціальної політики, фаховими сферами якого є трудові відносини зайнятості, соціальний захист і пенсійне забезпечення населення, та яке є правонаступником прав і обов'язків ліквідованих Указом Президента України від 25.07.97 №705/97 Міністерства праці та Міністерства соціального захисту населення.

Як результат, за останні роки бачимо відсутність ідеології формування культури сімейних відносин, підвищення відповідальності батьків за сім’ю та виховання дітей, недостатню кількість механізмів підтримки сімей, збільшення сімейного насильства, жорстокого поводження з дітьми, злочинів проти дітей, ліквідацію 80% штату соціальних працівників, які супроводжували сім’ї у складних життєвих обставинах тощо..."

Наразі петиції отримала майже 600 голосів підтримки з 25 тис. необхідних. До закінчення збори підписів залишилося трохи більше 70 днів.

Ознайомитись з повним текстом петиції та підтримати її можна за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/69110


1378Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua