Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Відділ екології та природних ресурсів повідомляє! [21 серпня 2019  17:00]

З метою збереження та охорони популяції раків в Україні діє літньо-осіння заборона на вилов цих річкових мешканців. У Донецькій області заборона вилову раків розповсюджується на період з 20 серпня по 30 вересня

Основною метою заборони є – захист членистоногих у період другої линьки, під час якої вони найбільш вразливі. Линька раків відбувається один-два рази на рік у дорослих особин, а в молодих – щоразу при рості та розвитку. Вона триває від кількох годин до однієї доби. Проте період формування та зміцнення нового панцира може тривати від одного до півтора місяця. Саме в цей час і діє заборона на вилов цих річкових мешканців. 

Природна незахищеність раків та малорухливість під час линьки дуже приваблює любителів легкої здобичі. Тому, звертаємось до громадян нашого міста з проханням не нехтувати даною забороною, адже від того, як пройде цей процес, залежить популяція раків у наших водоймах. 

При виявлені фактів порушення щодо незаконного вилову раків у заборонений період Ви маєте звернутись за телефоном «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Донецькій області, 095-520-16-37.


842Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua