Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді  [18 квітня 2019  14:42]



17 квітня в розважальному центрі «TALER» на чемпіонаті міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді зустрілися представники закладів професійної освіти.
Участь у змаганнях взяли дві команди Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса та по одній команді від Слов’янського професійного машинобудівного ліцею і Слов’янського професійного аграрного ліцею. 

За результатами двох ігор по 10 фреймів звання «ПЕРЕМОЖЕЦЬ» отримала команда Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса з результатом 991 очко. 

Кращим гравцем дня став учень Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса, Ковальов Дмитро який нагороджений грамотою та цінним призом.
Призери чемпіонату отримали заслужені медалі та цінні подарунки, команда-переможець відзначена кубком та сувенірними чашками із символікою чемпіонату від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Вітаємо призерів та бажаємо всім учасникам нових перемог у наступному навчальному році на ІІІ чемпіонаті м. Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


1126Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua