Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Зональні обласні змагання в рамках Всеукраїнського турніру «Шкільна волейбольна ліга України» серед юнаків та дівчат  [25 березня 2019  11:48]



20-21 березня у спортивному корпусі Донбаського державного педагогічного університету відбулися зональні обласні змагання в рамках Всеукраїнського турніру «Шкільна волейбольна ліга України» серед юнаків та дівчат (2005 та 2002 р.н.).

Змагання серед дівчат:
У віковій категорії 2005 р.н. та молодше серед дівчат змагалися дві команди:
Команда м. Лиман та команда м. Краматорськ, де перемогу здобула команда міста Лиман, яка буде грати у фінальній частині обласних змагань.
У віковій категорії 2002 р.н. та молодше серед дівчат зустрілися шість команд: команда ЗОШ №4 м. Слов'янськ, ЗОШ №4 м. Краматорськ, команда м. Дружківка, команда смт. Зарічне та команда с. Привілля. 

У напруженій боротьбі перемогу та місце у фінальній стадії Всеукраїнських змагань здобула команда краматорської ЗОШ № 4.

Змагання серед юнаків:
У віковій категорії 2005 р.н. та молодше серед юнаків взяли участь дві команди: ЗОШ № 4 Слов'янськ та команда із міста Лиман. У даних змаганнях юнаки з Лиману святкували перемогу та одержали право змагатись у фіналі. 

У віковій категорії 2002 р.н. та молодше за перемогу боролися вісім команд: команда ЗОШ № 3 Миколаївка; команда ЗОШ № 5 Слов'янськ; команда с. Привілля; команда ЗОШ № 4 м. Краматорськ; команда м. Лиман, команда с. Тверське; команда с. Михайлівка та команда міста Дружківка. 

За результатами ігор у фінальному двобої зустрілися команди ЗОШ № 4 м. Краматорськ та команда міста Лиман, де з мінімальною перевагою перемогу святкувала команда учнів ЗОШ № 4 м. Краматорськ. 



866Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua