Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
“Практичне застосування М-Тесту, як складової Аналізу регуляторного впливу” [14 лютого 2019  10:51]

13 лютого 2019 року в рамках виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 292-р сектором регуляторної політики та розвитку підприємництва управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської міської ради організовано та проведено семінар для розробників проектів регуляторних актів: “Практичне застосування М-Тесту, як складової Аналізу регуляторного впливу”.

Завідувач сектору Державної регуляторної служби у Донецькій області Ростова О.І. ознайомила учасників з детальною процедурою підготовки проектів регуляторних актів, структурою аналізу регуляторного впливу, заходами з реалізації державної регуляторної політики.

Також присутні були проінформовані з особливостями розробки Тесту малого підприємництва, як складової частини аналізу регуляторного впливу, новими робочими регуляторними он-лайн інструментами, які дозволяють просто та якісно розробляти аналіз регуляторного впливу та проводити розрахунки витрат на запровадження державного регулювання.

Крім того, розглядались практичні питання підготовки проектів регуляторних актів, особливості прийняття рішень про встановлення місцевих податків та зборів, відповідальності за порушення вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

 


853Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua