Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Зовнішня реклама як елемент благоустрою міста [12 лютого 2019  17:58]

Зовнішня реклама виступає невід’ємною частиною комунікативної системи суспільства і соціально-культурного середовища. Вона є декоративно-прагматичною прикрасою сучасних міст, відображає їх соціально-економічну та комерційну активність і, в свою чергу, суттєво пов’язана з архетипами колективного несвідомого, з культурними ідеалами, з масовими стереотипами, тобто, з усім тим, що певним чином формує суспільну поведінку. Поряд з цим, зовнішня реклама є каталізатором економічного зростання та виступає вагомим чинником у сфері благоустрою міст.

Зовнішня реклама є важливим елементом оформлення сучасного міста. Завдяки своїй масивності, гнучкості розміщення, частотності, силі впливу, творчому потенціалу цей вид рекламної комунікації затвердив свої позиції як у світовому рекламному просторі, так і в Україні. Зовнішня реклама у нашому місті зорієнтована здебільшого на перехожих. В свою чергу, в інших країнах даний комунікаційний носій апелює в більшості випадків до «людини в автомобілі».

Деякі рекламні конструкції на території м.Слов’янська не оновлювалися з моменту їх встановлення і мають незадовільний вигляд, інші розташовані на зелених зонах, близько до зелених насаджень. Тому виникла необхідність у наведені порядку із зовнішньою рекламою в нашому місті. У 2017 році було демонтовано 18 рекламних конструкцій зовнішньої реклами, які розташовувалися на зелених зонах міста, замість яких появилися нові сучасні рекламні конструкції над проїзною частиною доріг. В цьому році заплановано переглянути Правила розміщення зовнішньої реклами на території м. Слов’янська та доопрацювати комплексну схему розміщення зовнішньої реклами, після затвердження якої всі рекламні конструкції займуть місця передбачені для розміщення.

За дорученням міського голови управлінням містобудування та архітектури проведено інвентаризацію рекламних конструкцій. Особливої уваги приділялось місцям де поряд з новими, встановленими за всіма вимогами рекламними конструкціями залишилися старі, розташовані безпосередньо на зелених зонах та такі, що перекривають вид на зелені насадження. Але враховуючи інтереси бізнесу всі рекламні носії, що мають офіційні дозволи міської влади залишатимуться до закінчення терміну виданого дозволу. Після спливу терміну дії дозволи на розміщення даних рекламних конструкцій подовжуватися не будуть.

Пропонуємо ознайомитися з місцями розташування рекламних конструкцій щодо яких не планується продовження строку дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами:


982Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua