Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях з робочим візитом відвідав керамічні підприємства [30 січня 2019  11:45]

29 січня міський голова Вадим Лях відвідав керамічні підприємства ПП “Петр” та “Каменный цветок».

Директор приватного підприємства “Петр” Скориков В'ячеслав Петрович зустрів очільника міста, який завітав до нього разом з журналістами та показав територію, на якій відбувається виготовлення керамічних виробів. Перш за все, В'ячеслав Петрович розповів, що це сімейний бізнес. Разом з ним працюють його дружина та два сини Роман та Артем, молодший з яких отримав освіту в Англії. Сам В'ячеслав Скориков вже більше 20 років займається керамічним бізнесом і от, що він розповів. На його підприємстві працює 320 людей. Продукція переважно продається в країни СНД і звичайно в нашій країні. В цеху багато автоматизованих станків європейського виробництва. Всього близько 8000 найменувань продукції, хоча найчастіше користуються попитом близько 200 найменувань. Принцип роботи ПП “Петр” це виготовляти такі вироби, які б не могли повторити конкуренти. Багато питань було задано щодо відміни нічного тарифу на електроенергію. Як пояснив В'ячеслав Скориков на його підприємстві робиться газовий обжиг виробів, тому підняття тарифу не позначиться на собівартості його продукції. Він також показав кімнату накшталт музею, де представлені майже всі вироби. Саме сюди він приводить потенційних покупців та замовників, де вони можуть ознайомитися з асортиментом.

Під час візиту на підприємство міський голова поспілкувався з людьми, які працюють на виробництві. Вони мали змогу адресувати очільнику міста будь-які питання.

Також Вадим Лях відвідав підприємство “Каменный цветок”. Директор підприємства Горобець Галина Іванівна зустріла гостей на чолі з міським головою. Вона провела екскурсію в керамічні цеха, розповіла про виробництво, але найбільшим та найприємнішим сюрпризом для всіх стало те, що Горобець Юрій Іванович (чоловік Галини Іванівни) зіграв на глиняних горшиках музичну мелодію Петра Чайковського “Лоскунчик”. Вони з дружиною за освітою музичні працівники, але вже багато років займаються керамічною діяльністю.

Підводячи підсумки візиту очільника міста на підприємства, можна з упевненістю сказати, що керамічний бізнес у Слов'янську розвивається, а завдяки таким чудовим керівникам як Скориков В'ячеслав Петрович та Горобець Галина Іванівна наші вироби користуються попитом у багатьох країнах світу.


1477Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua