Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Семінар «Презентація громади перед інвестором» [24 січня 2019  15:40]

Для представників органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад проведено семінар "Презентація громади перед інвестором".

Організатором заходу, який пройшов 23 січня в місті Краматорськ, виступив Донецький Центр розвитку місцевого самоврядування.

Програма семінару поєднала у собі теоретичну та практичну частину. Модератори вчили представників ОМС об’єднаних та необ’єднаних громад дієвому спілкуванню з потенційними інвесторами, як покращити рівень внутрішньої та зовнішньої комунікації та познайомити з етапами інвестиційних процесів.

Серед учасників навчального семінару був представник управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради. Набуті під час семінару знання дозволять узагальнити свій і чужий досвід та зрозуміти, як правильно вибудовувати комунікацію з потенційними інвесторами.

Довідково: Донецький Центр розвитку місцевого самоврядування – підрозділ неурядової організації, створеної за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону в грудні 2016 року. Головним завданням Центру є підтримка впровадження реформи з децентралізації та секторальних реформ урядом України в Донецькій області, покращення надання місцевих адміністративних послуг громадянам. Діяльність Донецького ЦРМС спрямована на утворення нових спроможних ОТГ на території Донецької області, консультаційну та методичну підтримку громад та органів місцевого самоврядування. Територіально Донецький ЦРМС розташований у Краматорську, вул. Дружби, 6.


976Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua