Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відкриється фотовиставка “Донбас у фокусі змін” [14 січня 2019  15:21]

Фотовиставка “Донеччина у фокусі змін”, що демонструє зміни в регіоні, як результат праці людей, громадськості, бізнесу, влади Донеччини, що відбулися з 2014 року відкриється у середу, 16 січня у Слов’янську об 11:00 у Центральній бібліотеці.

Не зважаючи на війну, на Донеччині відбуваються зміни, будуються нові парки, дороги, відкривається новий бізнес, змінюється система самоврядування, створюються об’єднані територіальні громади, відкриваються центри надання адміністративних послуг. Не дивлячись на складність становища, в регіоні відбувається поступ. Організатори фотовиставки ставлять за мету показати цей поступ у світлинах.

Відкриття фотовиставки, на яку запрошуються всі охочі, відбудеться 16 січня об 11.00 годині в Центральній бібліотеці Слов’янська за адресою: Соборна площа, 2а (холл 2-го поверху).

Триватиме виставка з 16 по 18 січня.

Нагадаємо, з 21 листопада по 31 грудня у Донецькій області тривав онлайн фотоконкурс “Фокусуй зміни”, до якого долучилися фотографи Донецької області.

Найкращі роботи будуть представлені у Слов’янську та ще у 9 містах Донецької області, в тому числі в прифронтових Торецьку та Світлодарську Донецької області. Окрім цього, фотовиставка пройде в Краматорську, Лимані, Бахмуті, Дружківці, Костянтинівці та Селидовому.

Організатори фотовиставки рух “Сильні громади” ГО “Центр ЮЕЙ” за сприяння Донецької обласної державної адміністрації, компанії “Мегабайт” та інформаційних партнерів ІА “Вчасно”, 6262.com.ua – сайту міста Слов’янська, 06267.com.ua сайту міста Дружківка, 06272.com.ua сайту міста Костянтинівка та видання “Діловий Слов’янськ”. Конкурс проходить в рамках продовження проекту “Ефективне місто” та завдяки фінансовій підтримці UCBI – Українська ініціатива зміцнення громадської довіри. 


938Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua