Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янський міський голова Вадим Лях привітав юних спортсмені з Новорічними та різдвяними святами. [26 грудня 2018  16:45]

26 грудня у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» для найменших вихованців дитячо-юнацьких шкіл міста («Міська КДЮСШ» та «ДЮСШ м. Слов’янська) провели Новорічний святковий захід, участь у якому взяли 120 дітей. 

На юних спортсменів чекали веселі конкурси, танцювальні та вокальні номери, солодкі подарунки, грамоти, спортивний інвентар і спортивна форма. 

Привітав юних спортсмені з Новорічними та різдвяними святами Слов’янський міський голова Вадим Лях. Вадим Михайлович побажав учням ДЮСШ у новому році - нових гучних і яскравих перемог: «Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком. Нехай всі негаразди та спортивні поразки залишаються у році, що минає, а в новому році хочу побажати всім вам щастя, здоров’я; вийти на новий спортивний рівень і продовжувати у 2019 році радувати нас перемогами та призовими місцями. Нехай наступаючий рік для всіх нас виявиться роком приємних сюрпризів, і нехай він нас дивує тільки хорошими моментами, а всі ваші мрії здійснюються.» 

Новорічні свята для учнів дитячо-юнацьких шкіл міста проводяться вже другий рік поспіль за ініціативи КПНЗ «Міська КДЮСШ» та підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради.


967Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua