Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація Управління житлово-комунального господарства про виконані роботи за період з 17 по 22 грудня 2018 року  [22 грудня 2018  12:11]

Житловий фонд 

У місті триває опалювальний сезон 2018-2019рр. 35 котельних ВО «Слов’янськтепломережа» подають теплоносій до 456 багатоквартирних житлових будинків. 

Виконані роботи з капітального ремонту покрівлі по вул.Батюка, 21/83; по пров. Парковий, 1, вул. Вільна, 4. 

Виконані роботи з капітального ремонту мереж централізованого опалення житлового будинку № 8 по вул.Бульварна. 

Здійснено ремонт ліфтів у житлових будинках по Свободи №№ 5,33, вул. Вокзальная, 64 (2 од.), Поштова, 44, Донська, 7, вул. Новосодівська, 21. 

Створеною комісією ведеться робота з обстеження люків оглядових колодязів на території міста, з обстеження технічного стану дитячих майданчиків, комісія з обстеження житлових будинків щодо дотримання правил безпеки систем газопостачання.

Благоустрій території 

Управління житлово-комунального господарства інформує, що по об’єкту «Створення рекреаційно-оздоровчої зони «Біля солоних озер» (оз.Вейсове) м.Слов’янськ» (нове будівництво)» роботи тривають. 

Роботи з капітального ремонту доріг по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Ярмаркова м.Слов’янськ» призупинено. 

Тривають роботи з розробки детального плану території для будівництва районного парку «Лісний». 

Ведуться роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення внутрішньо квартальних в’їздів, проїздів та провулків на 2018 рік на мікрорайоні Артема. 

Виконані роботи з поточного ремонту внутрішньквартального в’їзду та прибудинкової території по вул. Свободи, 31 та роботи з капітального ремонту тротуару по вул. Лозановича (встановлення бордюрів). 

З метою розвитку фізичної культури і спорту, створення умов для покращення фізичного і духовного здоров’я населення, на розвиток рекреаційної інфраструктури та забезпечення належних умов для оздоровлення та сімейного виховання дітей дошкільного, молодшого і середнього шкільного віку у місті Слов’янськ в грудні місяці поточного року встановлені дитячі майданчики за адресами: район пров.Батайський, 22; вул.Вітебська; район вул.Новий Побут, 30 та район пров.Парковий, 13, 15 та пров.Батюка, 8, 10. 

Для занять фізичною культурою та спортом, для впровадження здорового способу життя встановлено спортивний майданчик за адресою район вул.Богомольця, 15. 

Виконувалися роботи з обробки дорожнього покриття доріг, тротуарів та прибудинкових територій міста протиожеледними матеріалами.


911Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua