Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Енергоефективність на підприємствах: нові виклики, нові можливості [21 грудня 2018  13:55]



У місті Краматорськ пройшов регіональний семінар «Енергоефективність на підприємствах: нові виклики, нові можливості», що мав на меті інформування представників бізнесу щодо підвищення ефективності використання ресурсів шляхом запровадження енергоефективних заходів. 

Захід організовано Донецькою обласною державною адміністрацією сумісно з ГО «Школа енергоефективності» за організаційної підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального Уряду Німеччини. 

У заході взяли участь представники Донецької облдержадміністрації, органів виконавчої влади області, Європейського банку реконструкції та розвитку, сільські, селищні, міські голови, керівники підприємств молочної, хлібопекарської, машинобудівної галузей та галузі виробництва. 

На семінарі презентовано створення Асоціації підприємств в галузі енергоефективності та енергозбереження в Донецькій області, основними напрямками діяльності якої є об’єднання зусиль та мобілізація ресурсів усіх зацікавлених партнерів для реалізації програм з енергоефективності, реалізація інноваційних технологій на об’єктах промислового та соціального значення. 

Модератор семінару, представник АМУ Олександр Меланченко зазначив, що енергоефективність - це економічна необхідність та енергетична безпека країни, тому перехід на альтернативні види палива задля розв'язання питань енергозбереження та енергоефективності є одним із першочергових завдань в Україні. 

Голова правління ГО «Школа енергоефективності» В'ячеслав Лісовик наголосив, що розвиток енергоефективності міст – це реальний шлях до сталого розвитку, кардинального покращення будівель та міського середовища, скорочення енергоспоживання та видатків. 

Наприкінці семінару учасники взяли участь в анкетуванні про методи енергоефективності, які вже застосовують на своїх підприємствах та майбутні кроки в напрямку здійснення енергоефективних заходів. Результати опитування Асоціація міст України використовуватиме при підготовці наступних етапів проекту. 

Більш детальна інформація щодо консультування підприємств з енергоефективності та Асоціації підприємств в галузі енергоефективності та енергозбереження за телефоном (06262) 3 30 43 


859Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua