Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змагання з настільного тенісу між студентами закладів вищої освіти [12 грудня 2018  09:40]



4-5 грудня 2018 року у спортивній залі Слов'янського хіміко-механічного технікуму (вул. Центральна, 41) відбулися змагання з настільного тенісу між студентами закладів вищої освіти. 

Участь у змаганнях взяли команди Слов’янського енергобудівного технікуму, Слов’янського технікуму Луганського національного аграрного університету, Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури, Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету, Слов’янського хіміко-механічного технікуму та Донбаського державного педагогічного університету. 

Ці змагання проводилися з метою популяризації настільного тенісу серед студентської молоді та стимулювання розвитку фізичної культури і спорту у закладах вищої освіти та підготовки до участі у обласних змаганнях. 

У запеклій боротьбі перше місце розділили команди Слов’янського технікуму Луганського національного аграрного університету та Донбаського державного педагогічного університету, друге місце зайняла команда Слов’янського хіміко-механічного технікуму, третє місце посіла команда Слов’янського коледжу Національного Авіаційного Університету . 

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у спорті та житті. 


862Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua