Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську привітали працівників соціальної сфери [02 листопада 2018  17:48]

 

2 листопада у Слов’янську вітали працівників соціальної сфери. Спочатку міський голова Вадим Лях,заступник міського голови Віктор Воропаєв та помічник міського голови Олександр Самсонов завітали до Управління соціального захисту населення. Міський голова привітав небайдужих, милосердних та душевних працівників соціальної сфери та пообіцяв, що наступне професійне свято вони вже будуть зустрічати у новому приміщенні Відкритого офісу. Також колектив УСЗН отримав солодкі подарунки-торти від громадської організації «Слов’янськ - улюблене місто».

Святкування продовжилося у Школі мистецтв, де на концерт зібралися всі колективи організацій, що здійснюють соціальний захист. Міський голова подякував всім за таку нелегку, але дуже важливу роботу та відзначив кращих працівників соціальної сфери Почесними грамотами, а благодійні соціальні організації отримали від очільника міста Подяки міської ради.

Усі присутні насолоджувалися святковим концертом, організованим творчими колективами міста та вихованцями Школи мистецтв.


983Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua