Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відкритий Кубок Донецької області з карате JKS серед дітей, та відкритий Чемпіонат Донецької області серед юнаків, юніорів та дорослих [31 жовтня 2018  15:20]



27 жовтня у спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» м. Слов’янськ відбувся відкритий Кубок Донецької області з карате JKS серед дітей, та відкритий Чемпіонат Донецької області серед юнаків, юніорів та дорослих, в якому взяли участь 167 спортсменів, які представляли 7 команд з міст: Слов’янськ, Бахмут, Краматорськ, Мирноград, Дружківка, Костянтинівка та Сєвєродонецьк. 

Змагання проходили, як в особистій, так і в командній першості у розділах «ката» та «куміте». В результаті проведених змагань, визначилися переможці та призери. 

У загальнокомандному заліку I місце виборола команда м. Бахмут (95 балів), на ІI місці - м. Краматорськ (88 балів), III місце в заліку спортсменів м. Мирноград (22 бали). Команда м.Слов’янськ посіла IV місце з 11 балами. 

У особистій першості серед слов’янських спортсменів призерами стали:
II місце – Шалаумов Кирило (8-9 років, індивідуальне ката), Внуков Станіслав (11 років, індивідуальне ката), Татаренко Єлизавета (14-15 років, індивідуальне ката, куміте);
III місце – Татаренко Єлизавета., Дегтярьов Микита., Буценко Данило. (14-17 років, командне ката, мікс), Дегтярьов Микита., Куценко Владислав, Буценко Данило (14-15 років, командне куміте). 

Вітаємо спортсменів, а також їх тренерів з вдалим виступом на змаганнях та бажаємо нових перемог. 



989Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua