Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат Донецької області з плавання серед юнаків 2002 р.н. та старше [25 жовтня 2018  15:17]



23-24 жовтня в Слов’янську на базі плавального басейну КЗ «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м.Слов’янська» відбувся Чемпіонат Донецької області з плавання серед юнаків 2002 р.н. та старше, а також Відкритий Чемпіонат м. Слов’янська з плавання серед дітей «Початок навчально-тренувального 2018-2019 року», в яких змагалися понад 100 спортсменів. 

В перший день на відкритті змагань пловців привітали та побажали вдалих стартів: Герой України, паралімпійський чемпіон з плавання Віктор Смирнов, директор обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з плавання та синхронного плавання, керівник федерації плавання Донецької області Володимир Мізін, Заслужений тренер України з плавання Андрій Казначеєв, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко. 

Спортсмени змагалися на дистанціях: 25 м., 50 м., 100 м., 200 м. (вільний стиль, брас, батерфляй, плавання на спині, комплексне плавання). 

24 жовтня, під час проведення другого дня змагань до спортсменів завітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Мицик, який взяв участь у нагородженні переможців та призерів чемпіонату Донецької області. Володимир Петрович відзначив грамотами та медалями найуспішніших пловців та побажав спортсменам гідно представити Донеччину на Всеукраїнських змаганнях. 

Слід зазначити, що Чемпіонат області з плавання був відбірковим серед юніорів на Кубок України, який відбудеться з 06 по 09 листопада 2018 року в м. Кременчук, та на Чемпіонат України, що відбудеться з 20 по 23 листопада в м. Харків. 

За результатом виступів на Відкритому Чемпіонаті м. Слов’янська 25 кращих за рейтингом плавців матимуть змогу безкоштовно відвідувати басейн протягом наступного кварталу. 


1080Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua