Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбувся ревіталізаційний форум [22 жовтня 2018  14:48]



19 та 20 жовтня у Слов’янську проходив ревіталізаційний форум, який був спрямований на питання відродження і відновлення місць, які були знищені або зазнали та зазнали руйнування.

Міський голова Вадим Лях також взяв безпосередню участь у форумі. Він привітав усіх учасників форуму, побажав плідної праці та цікавого діскусу, а також подякував представникам польської делегації за особисту зацікавленість вирішенням питання відновлення історичних будівль, таких як контора керамічного заводу Яна Дзєвульского і Йозефа Лянге. Міський голова висловив сподівання на подальшу роботу з польською стороною над сумісними проектами.

Спікери форуму розповідали про розвиток ініціатив та ревіталізаційні проекти на Сході України, планування довготривалих культурних заходів, вплив ревіталізованих об’єктів на розвиток публічного простору, кераміку та створення нових можливостей для постіндустріальних об’єктів.

Форум зацікавив слов’янців можливістю спілкування з експертами з Польщі та України та проведенням цікавих майстер-класів. 




834Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua