Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відкрили відремонтовану жіночу консультацію та вузлову лікарню [19 жовтня 2018  10:42]

18 жовтня у Слов’янську відбулися дві приємні події: два заклади охорони здоров’я були відкриті після реконструкції. В урочистих заходах прийняли участь міський голова Вадим Лях, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Україні Вольфганг Мессінгер, представники Люксембурзького Червоного Хреста, проекту GIZ, головні лікарі, журналісти, лікарі, медсестри та обслуговуючий персонал лікарень.

Капітальний ремонт і оснащення сучасним обладнанням жіночої консультації та комунального лікувально-профілактичного закладу «Вузлова лікарня м.Слов'янська» проводилися за рахунок коштів Люксембурзького Червоного Хреста.

Міський голова Вадим Лях подякував представникам Люксембурзького Червоного Хреста, учасникам проекту GIZ, німецькому уряду за їх допомогу, яка дозволяє планомірно втілювати заходи щодо поліпшення умов функціонування закладів охорони здоров'я, вдосконалення надання якісних медичних послуг жителям Слов'янська.

«Немає такого іншого міста в Україні, як Слов'янськ, який був би таким значущим символом опору України агресору. Тому мене дуже радує, що ми можемо зробити свій внесок у поліпшення умов життя жителів цього міста », - зазначив генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина Вольфганг Мессінгер та висловив готовність і надалі всіляко допомагати у роботі з розвитку інфраструктури міста для того, щоб слов’янці могли швидше інтегруватися в мирне життя.

Завдяки благодійним капітальним вкладенням об'єктам охорони здоров'я Слов’янська дається друге дихання, а їх матеріально-технічна база виходить на рівень, який відповідає якісно новим європейським умовам.

Уже сьогодні слов’янці можуть оцінити покращені умови функціонування цих закладів та отримати якісні медичні послуги.


1252Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua