Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Спалювати листя та залишки сухої рослинності заборонено! [18 жовтня 2018  13:37]

Шановні мешканці міста Слов’янська! Осінь за вікном у самому розпалі і постає одна з найгостріших екологічних проблем – масове спалювання опалого листя і сухих гілок на території нашого міста. 

Дієва шкода надзвичайно небезпечна. Під час паління разом з димом у повітря вивільнюються пестициди та радіонукліди, накопичені рослинами протягом року. При цьому на території міста стоїть постійний дим, яким важко дихати навіть здоровим людям Якщо Вам не байдуже, яким повітрям нам дихати – не залишайтесь осторонь цієї проблеми та використовуйте інші способи утилізації сухої рослинності, її залишків, опалого листя! 

З приводу цього, Слов’янська міська рада нагадує, що згідно Закону України «Про охорону атмосферного повітря», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про благоустрій у населених пунктах», Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій спалювання опалого листя, сухого бур’яну та інших видів відходів заборонено і тягне за собою адміністративну відповідальність: за ст. 77-1 КУпроАП на громадян накладається штраф у розмірі 10-20 неоподатковуваних мінімальних доходів на суму 170-340 грн., на посадових осіб 50-70 НПД на суму 850-1190 грн. та за ст.152 КУпроАП на громадян накладається штраф в розмірі 20-80 неоподатковуваних мінімальних доходів на суму 340-1360 грн., на посадових осіб і суб’єктів підприємницької діяльності 50-100 НПД на суму 850-1700 грн. 

Про всі незаконні порушення природоохоронного законодавства України в частині спалювання листя та залишків сухої рослинності Ви можете звернутись за телефоном «гарячої лінії» 095-520-16-37 (Державна екологічна інспекція у Донецькій області) для відповідного реагування.

857Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua