Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Спортивні змагання серед силових структур міста [17 жовтня 2018  12:19]



13 жовтня у спортивному корпусі державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» відбулися спортивні змагання серед силових структур міста, з нагоди святкування Дня захисника України. 

Захід відбувся за ініціативи полковника поліції Сергія Альошина та сприяння в організації змагань та організації суддівстві спеціалістів КЗ Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і викладачів та студентів факультету фізичного виховання ДВНЗ ДДПУ. Святковий настрій учасникам заходу створювали виступи "Ліги майбутніх поліцейських".
Участь у заході взяли шість команд силових структур міста: Слов'янський відділ поліції, Слов'янська поліція охорони, спецпризначенці патрульної поліції «ТОР», військова частина 3035 Національної гвардії України, Військовий комiсарiат та Державна служба з надзвичайних ситуацій. 

- Наші змагання стають доброю традицією. Вже другий рік поспіль представники силових відомств змагаються в спритності, силi, вміннi боротися та перемагати - а це складові будь-якого успіху, сьогодні чекаємо від усіх учасників демонстрації командного духу - звернувся до присутніх начальник Слов’янського ВП ГУНП в Донецькій області полковник поліції Сергій Альошин. 

Учасники змагалися у естафетах на спритність, штовхані гирі, жиму лежачи та перетягуванні канату. За результатами всіх етапів змагань визначилися переможці:
1 місце посіла команда патрульної поліції «ТОР»
2 місце в заліку команди Слов'янського відділу поліції
3 місце виборола команда поліції охорони 

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та подарунками від полковника поліції Сергія Альошина.

Джерело: http://slavyansk-police.dn.ua 



842Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua