Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ІІ чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді [17 жовтня 2018  11:55]

10 жовтня розпочався ІІ чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді, який проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Першими розпочали ігри на доріжках розважального центру «TALER» команди факультету фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету. Умови проведення змагань лишилися такими же як і минулого навчального року. 

Зігравши дві гри по 10 фреймів, була визначена команда-переможець, яка набрала у сумі 869 очок. Саме ця команда буде представляти факультет фізичного виховання у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2018 року. 

Кращим гравцем дня став студент 5-го курсу Трефілов Юрій. 

Всі учасники змагань отримали масу позитивних емоцій та черговий досвід гри в боулінг, а команда переможець була нагороджена грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

Наступні ігри відбудуться серед студентів філологічного факультету Донбаського державного педагогічного університету 17 жовтня, початок о 14.00. 



795Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua