Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Турнір з боулінгу серед вчителів загальноосвітніх шкіл, присвячений Дню працівників освіти  [08 жовтня 2018  09:46]



3 жовтня розважальний центр «TALER» відкрив свої двері для проведення чергових змагань з боулінгу у 2018–2019 навчальному році. 

Цього дня відбувся міський турнір з боулінгу серед вчителів загальноосвітніх шкіл, присвячений Дню працівників освіти України. 

Учасниками турніру стали 9 команд вчителів загальноосвітніх шкіл (ЗОШ №№ 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 13 та 14 (колишня ЗОШ-інтернат №1)). Не менш приємно було спостерігати як підтримують свої команди представники адміністрації шкіл. 

За результатами двох ігор по 10 фреймів були визначені призери та переможці змагань. Так, третє місце посіла команда ЗОШ № 14, друге місце виборола команда ЗОШ № 4, а переможцями стали вчителі команди ЗОШ № 5. 

Кращим гравцем дня став вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи № 5 Бочаров Сергій Олександрович з особистим результатом 209 очок. Призери та переможці змагань були відзначені грамотами та кубком від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також солодкими подарунками від КЗ СМЦФЗН «Спорт для всіх». 


792Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua