Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин [04 жовтня 2018  10:01]

Щорічно 4 жовтня в усьому світі відмічається Всесвітній день захисту тварин. 

Ще з 1931-го року прихильники руху захисту природи, на Міжнародному конгресі, що проходив в італійській Флоренції, враховуючи сумну динаміку розвитку відносин людини і природи, ініціювали установити щорічний Всесвітній день захисту тварин. 

Даний захід проводиться з метою підвищення свідомості суспільства щодо необхідності захисту нашого з вами навколишнього середовища, а так само з метою підвищення активності у сфері захисту тварин, якої потребують не тільки тварини дикої природи, а й наші домашні улюбленці. 

Ідея проведення подібного дня прижилася по всьому світу і в 2008 році різні заходи, присвячені цій даті, пройшли вже в 66 країнах світу, не залишаються осторонь і Україна, Білорусь, Молдова. 

У Слов’янську також існують небайдужі товариства. Громадська організація «Дай шанс» організовує різні акції до цього дня, щоб звернути увагу на актуальні проблеми тваринного світу і навколишнього середовища. Важливо, що такі дії спрямовані не тільки щодо диких тварин, а й домашніх вихованців, адже випадки жорстокого поводження з улюбленцями досить поширені. 

Всесвітній день захисту тварин – це свято, яке допомагає об'єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і безпритульних тварин. Давайте не забувати про те, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі. 


1272Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua