Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу управління економічного та інвестиційного розвитку [02 жовтня 2018  14:08]

Спеціалісти управління разом з представниками бізнесу взяли участь : 

  • у тренінгах з основ бізнес-планування на базі консалтингового простору «Перспектива» Слов’янського міського центру зайнятості. Підприємці міста отримали відповіді на питання, щодо написання бізнес-проектів. Консультації щодо участі у конкурсному відборі проектів суб’єктів малого підприємництва надавалися суб’єктам господарювання як в індивідуальній формі так і у телефонному режимі; 
  • у семінарі за темою «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід»; 
  • у бізнес -форумі Краматорськінвест - 2018. 

Триває збір інформації про хід виконання місцевої Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Слов’янську на 2017-2018 роки. 

Підготовлена інформація: 

  • про стан реалізації заходів Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року;
  • про виконання заходів щодо реалізації державної регуляторної політики за 9 місяців 2018 року. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які полягають оприлюдненню у формі відкритих даних» оприлюднено на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних перелік регуляторних актів із зазначенням дати набрання чинності, строку проведення базового, повторного та періодичного відстеження, їх результативності та інформації про місце їх оприлюднення. 

Представники управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради 27 вересня 2018 року взяли участь у 2-му Слов’янському економічному форумі, основною метою якого було визначення стану та стратегічних напрямків розвитку економіки міста на найближчі роки. Присутні на форумі мали можливість з'ясувати основні тенденції економічного та інвестиційного розвитку міста, досягнення та плани розвитку сфери енергоефективності та «чистої» енергетики на території Слов’янської міської ради. 

Затверджено підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради за 1 півріччя 2018 року (більш детальна інформація на сайті Слов’янської міської ради у розділі «Економіка»). 

Заповнена та подана анкета для відбору об’єднаних територіальних громад та міст обласного значення (далі - громади) на участь у проекті «Е-Рішення для Громад» (https://decentralization.gov.ua/news/9681), що реалізується Центром розвитку інновацій (www.cid.center) за підтримки програми "U-LEAD з Європою" (www.u-lead.org.ua). Громади-учасниці Проекту «Е-рішення для Громад» зможуть покращити якість своїх управлінських рішень, підвищити фінансову спроможність та інвестиційний потенціал громад шляхом використання всіх або частини інструментів Проекту. 

Управлінням здійснюється щотижневий моніторинг стану реалізації 4-х інвестиційних проектів, що фінансуються у 2018 році за кошти державного фонду регіонального розвитку, реалізація яких забезпечує комплексний підхід до вирішення пріоритетних завдань, визначених у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та планах заходів з їх реалізації. 

25 вересня відбулася зустріч з представниками міста Косів та Івано-Франківської обласної адміністрації з питання реалізації проекту Українського культурного фонду, де розглянуті наступні питання: 

  • наповнюваність демонстраційно-виставкового стенду, демонстраційного відео-ролику та друкованих роздаткових матеріалів;
  • місце проведення майстер – класів;
  • план-графік реалізації кожного із заходів. 

Проводиться робота щодо підготовки розпорядження «Про створення робочої групи з організації заходів щодо реалізації проекту «Налагодження культурного діалогу між Донецьким та Івано-Франківським регіонами з метою збереження історично-культурної спадщини та поширення традицій місцевого ремісництва: виробництва слов’янської та косівської кераміки».


913Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua