Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську продовжується реконструкція очисних споруд  [01 жовтня 2018  16:52]



1 жовтня міський голова Вадим Лях з робочою поїдкою відвідав очисні споруди Слов’янська. Також з очільником міста на об’єкт виїхали представники засобів масової інформації, заступник міського голови Андрій Секлецов та співробітники КП «Словміськводоканал».

Міський голова ознайомив журналістів зі станом підприємства та запевнив, що воно працює в штатному режимі, очищення стоків проводиться по одній діючої лінії.

Міський голова розповів, що наразі ведуться ремонтні роботи на даху будівлі та на очисних лініях.

Ремонт очисних споруд включає реконструкцію двох пісковловлювачів, первинного радіального відстійнику, двох вторинних радіальних відстійника, дві секції аеротенок. Реконструкцію виконує підрядна організація ТОВ «Перспектива» м.Марганець.

На даний час тривають роботи з ремонту однієї секції аеротенок. Підрядною організацією замовлено та частково надходить обладнання для пісковиловлювачів та аеротенок. Крім того, в процесі робіт виявлена необхідність реконструкції ще однієї чаши первинного радіального відстійника. Проектувальником ведеться розробка проектно-кошторисної документації. Буде визначена вартість робіт та розглянуто питання дофінансування. 


1036Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua