Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Меморіальний парк на місці Староміського цвинтаря отримає назву “Пам’ять поколінь” [28 вересня 2018  09:53]



24 вересня у Слов’янській міській раді відбулось засідання ініціативної групи з питань відродження історії Староміського кладовища. Участь у засіданні взяв міський голова Вадим Лях, координатор ініціативи з питань відродження історії Староміського кладовища від руху “Сильні громади” Євгенія Калугіна, заступники міського голови, історики, краєзнавці, відповідальні посадові особи міської ради. 

Під час засідання міський голова повідомив, що на розгляд сесії винесено питання про розробку детального плану території кладовища та виділення для цього відповідного фінансування. Найближчим часом з території Староміського кладовища також буде вивезено зайвий грунт, що накопичився внаслідок робіт з розчистки території. Окрім цього на початок жовтня заплановано виїзне засідання за участю міського голови, відповідних служб та громадськості, під час якого буде вирішено питання по висадці зелених насаджень на території колишнього кладовища. 

Слов’янський краєзнавчий музей під час засідання повідомив, що ще 27 мешканців міста подали до музею інформацію про похованих на Староміському цвинтарі громадян. На основі проведеного на сайті міської ради онлайн-опитування громадян, ініціативною групою було визначено назву для майбутнього меморіального парку, а саме - “Меморіальний парк “Пам’ять поколінь”. 

Окрім цього, було вирішено вже зараз розпочати залучення архітекторів до роботи з оформлення ідей майбутнього Меморіального парку. 



1130Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua