Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ взяв участь у III екологічному форумі «Екологія промислового регіону» [18 вересня 2018  13:37]

14 вересня відділ екології та природних ресурсів Слов’янської міської ради сумісно з адміністрацією регіонального ландшафтного парку «Слов’янський курорт» під головуванням заступника міського голови Андрія Секлецова блискуче презентували місто Слов’янськ на екологічній виставці «Екологія-2018», яка відбулася в рамках ІІІ Екологічного форуму «Екологія промислового регіону» в місті Краматорськ. 

Виставкова експозиція здивувала керівництво Донецької облдержадміністрації, народних депутатів ВРУ та гостей своєю індивідуальністю, розмаїттям та оригінальністю. 

На яскравих банерах були представлені проекти, які реалізуються сьогодні, та майбутні проекти з благоустрою міста Слов’янська, інформації про природно-заповідні території, Слов’янський курорт та інше. 

Крім інформаційних буклетів, книг, подарункових наборів на виставці представлені природні скарби Слов’янщини: мінеральна вода Слов’янського родовища, мед, варення з шишок, лікарські рослини. 

Дітей дуже порадували керамічні сувеніри на екологічну тематику та солодощі. Двісті повітряних кульок з логотипом «Слов’янськ. У злагоді з природою» майоріли у дитячих руках. 

Великий коровай, який символізував багатство нашого краю, викликав захоплення і був вручений заступнику губернатора Донецької області Євгену Вілінському і народним депутатам України. 

Активну участь у виставці взяли учні загальноосвітніх закладів Слов’янська, а також зацікавлений інтерес міських голів інших міст викликала організація роботи у сфері екології в Слов’янській міській раді. 

Виставковий майданчик Слов’янської міської ради було відмічено одним з найкращих серед міст і районів усієї Донецької області.


980Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua