Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відсвяткували День визволення міста Слов'янська від нацистських загарбників [06 вересня 2018  16:09]

6 вересня біля пам'ятника двічі Героя Радянського Союзу, військового льотчика Миколи Семейка відбувся мітинг “З пам'яттю в серці” до Дня визволення Слов'янська від нацистських загарбників. На урочистому заході зібралися не тільки люди похилого віку, але й багато молоді, учні шкіл, студенти. 

Міський голова Вадим Лях привітав усіх присутніх зі знаменною датою — 75 річчям звільнення міста від нацистських загарбників. Він побажав миру та злагоди, а головне мирного неба над головою. 

З промовами також виступили голова ради Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук, ветеран Другої світової війни Василь Матвієнко та відповідальний секретар редакційної колегії “Книга пам'яті України” Едуард Арутюнян. 

Хор ветеранів війни та труда, а також творчі колективи міста дарували присутнім танцювальні та пісенні номери. Після цього Вадим Лях та Леонід Васильчук поклали квіти до пам'ятника Миколи Семейка. 

Також ветерани та депутати міської ради Олександр Самсонов, Павло Придворов, Олександр Ліхота, Віктор Кісіль, разом з міським головою Вадимом Ляхом та секретарем міської ради Жаном Кімом відвідали пам'ятники та братські могили воїнів Другої світової війни та поклали квіти. Розпочали з Братської могили радянських воїнів по вулиці Ботанічній, 25, потім відвідали пам'ятник воїнам-визволителям Монумент Слави в Парку культури та відпочинку, а також пам'ятник воїнам-землякам, робітникам керамічного комбінату та братську могилу радянських воїнів по вул. Світлодарській. 

Наприкінці заходу ветеранів чекав святковий обід.


1094Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua