Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 27.08. по 31.08.2018 року  [03 вересня 2018  14:28]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська при співпраці з інспекторами Управління патрульної поліції здійснила планові та позапланові рейди-перевірки додержання суб'єктами господарювання та фізичними особами-підприємцями “Типових правил благоустрою території населеного пункту”, здійснено перевірку виконання раніше виданих приписів. В ході перевірки, на території міста виявлені та зафіксовані 14 правопорушень у сфері благоустрою: 

-утримання прилеглої території торговельних та виробничих об'єктів в неналежному санітарному стані по вул.Г.Батюка, пл.Миру, вул.Свободи, вул.Олімпійська, вул.Паркова, вул.Сергіївська, вул.Пушкіна, вул.Степова, вул.Геологічна, вул.Г.Лозановича, вул.Рапна-Набережна;

   
 
   

- неналежне утримання прилеглої території міського пляжу “Маленька Куба” по вул.Геологічній, прибудинкової території по вул.Олімпійській, 5, території майданчику зі збору ТПВ по вул.Степовій, 15.

   

У зв'язку з чим, правопорушникам видано 10 Приписів “Про усунення порушень благоустрою міста”, 1 Припис на демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди та складено 3 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України Про адміністративні правопорушення. 

На особистому прийомі розглянуто 11 звернень громадян та 1 колективне звернення з виїздом на місце. 


1063Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua