Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У серпні стартував Всеукраїнський профілактичний рейд «Урок» [31 серпня 2018  14:14]

На виконання ст.53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», «Про організацію та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»», з метою надання дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охопленими навчанням на початок навчального періоду, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності в місті Слов’янську розпочато проведення Всеукраїнський рейд «Урок». 

Рейд «Урок» відбуватиметься в три етапи. Перший розпочався у серпні місяці та триватиме до вересня 2018 року. Він передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім'ях, які опинились у складних життєвих обставинах, вжиття заходів щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону. На другому етапі з 3 до 14 вересня 2018 року виявлятимуть дітей, які з 1 вересня не почали навчання у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах I-II рівня акредитації. Третій завершальний етап триватиме упродовж вересня-жовтня. Його завданням буде повернення або влаштування дітей до навчальних закладів, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не навчались, а також притягнення до відповідальності батьків або осіб, що їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей. 

У ході рейду було обстежено 12 родин, у яких виховується 26 дітей, з них 15 - шкільного віку. Служба у справах дітей Слов’янської міської ради наголошує, що профілактичний захід "Урок" триватиме й надалі.


867Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua