Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Всеукраїнський тренінг проекту ЄС «Угода мерів-Схід»  [29 серпня 2018  15:37]



Співробітник управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради став учасником навчального тренінгу на тему «Технічні аспекти впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату», що відбувся у місті Миргород. Тренінг проводився в рамках Програми ЄС "Угода Мерів - Схід" для представників із 32 міст України. Усі вони є підписантами Угоди Мерів. 

Протягом двох днів на навчальному заході делегати з різних областей України обговорювали питання виробництва і споживання енергії та енергоефективності у будівлях. Разом із технічними експертами визначали основні компоненти виробництва та споживання енергії, говорили про відновлювальну та альтернативну енергетику, розглядали кращі приклади енергоефективних будівель. Також учасники тренінгу побували на об'єктах міста, де безпосередньо впроваджено демонстраційні проекти. 

За результатами отриманої інформації фахівці управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради зможуть самостійно розробляти якісні проекти з енергоефективності, альтернативних та відновлювальних джерел енергії з технічної точки зору, враховуючи специфіку впровадження Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Слов’янськ до 2020 року. 

Довідка: у вересні 2015 року місто Слов’янськ приєдналося до Європейської ініціативи «Угода мерів», яка започаткована Європейським Союзом. Угода охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях. За цими зобов’язаннями підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СО2 щонайменше на 20% до 2020 року, сприяючи розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя. Рішенням Слов’янської міської ради №6-XХIV-7 від 31.05.2017 року затверджено План дій сталого енергетичного розвитку міста Слов’янська до 2020 року. Це стратегічний документ, який спрямований на підвищення енергоефективності у бюджетних закладах та установах, житлових будівлях, громадському транспорті, муніципальному громадському освітленні, третинному секторі та на комунальних підприємствах міста. 


982Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua