Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях обстежив хід виконання ремонтних робіт у слов'янській опорній школі [21 серпня 2018  08:03]

20 серпня міський голова Вадим Лях разом зі своїми заступниками Юрієм Підлісним, Андрієм Секлецовим та представниками засобів масової інформації обстежили хід виконання ремонтних робіт у слов'янській опорній школі (колишня ЗОШ №13).

Керівник підрядної організації Руслан Кочедеря провів делегацію будівлею школи та показав, що вже зроблено, а що планується виконати найближчим часом.

Завершені роботи із заміни покрівлі на 80 %, встановлені нові батареї опалення та металопластикові вікна. В момент візиту проводився монтаж ліфта для людей з обмеженими фізичними можливостями ( всього в школі буде 2 ліфта) та укладався лінолеум. Через місяць будівельні роботи на фасаді будуть завершені та виконана термомодернізація будівлі. Також планується завершити благоустрій всієї території і майданчику, на якому проводяться урочисті заходи в школі. Невдовзі розпочнеться озеленення території: висадка кущів, дерев, багаторічних квітів.

Міський голова розповів, що незабаром розпочнуться роботи з укладання тротуару між школою та дошкільним навчальним закладом. Після виділення коштів на сесії міської ради буде відремонтовано внутрішньоквартальні дороги зі сторони вулиці Батюка.

Що стосується оснащення класів, то будуть інтерактивні дошки, зручні парти, стіни пофарбовані в світлі та спокійні кольори. В цій школі будуть створені всі умови для комфортного навчання.

Міський голова підкреслив, що хід виконання ремонтних робіт знаходиться на особистому контролі голови обласної, державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Олександра Куця.

Орієнтовний термін завершення робіт-кінець жовтня цього року.


970Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua