Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів зустріч з ветеранами [17 серпня 2018  08:03]

16 серпня відбулася зустріч міського голови Вадима Ляха, радника міського голови Олександра Самсонова з ветеранами міста.

Леонід Васильчук відкрив засідання ради ветеранів вступним словом про те, що основна мета зустрічі - це підготовка та організація урочистих заходів до ювілейної дати 75-річчя з Дня визволення Слов'янська від нацистських загарбників.

Міський голова Вадим Лях поінформував ветеранів, що 6 вересня відбудеться мітинг, присвячений Дню визволення Слов'янська.

Міський голова Вадим Лях вислухав всі побажання ветеранів і запропонував ближче до призначеної дати зустрітися і ще раз обговорити питання про місце проведення мітингу, запевнивши присутніх, що готовий підтримувати ветеранів в будь-яких їхніх побажаннях та починаннях.

Після відновлення до ювілейної дати буде відкрито капітально-відреставрований пам'ятник загиблим воїнам по вулиці Ботанічній. У 20 числах серпня роботи там будуть завершені.

Також ветерани задали міському голові актуальні питання, що стосуються життєдіяльності міста. В кінці зустрічі всі присутні подякували Вадима Ляха.


1004Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua