Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях розповів щодо поїздки в польське місто Опочно [16 серпня 2018  11:32]

15 серпня міський голова Вадим Лях провів прес-конференцію для журналістів, на якій розповів про відрядження в польське місто Опочно. Разом з головою міста Опочно відвідали секретар міської ради Жан Кім, голова громадської організації “Розвиток ініціатив” Олена Саржевська, представник організації Вікторія Бахова.

Очільник міста розповів, що делегація знаходилась у Польші 3 дні та відвідавши 2 міста — Опочно та Гданськ.

Делегація побувала на фестивалі кераміки в Опочно, а потім між Слов'янськом та Опочно було підписано лист про наміри щодо партнерства між містами. Така міжнародна співпраця дає можливість популяризації та обміну досвідом між обома містами, встановлення партнерських відносин, які будуть затверджені відповідними органами влади обох міст. Також лист про наміри має на меті зміцнення дружніх відносин і розвиток співробітництва між Опочно та Слов'янськом. У подальшому буде створена робоча група, що представляє обидві сторони. Її завданням буде визначення сфер спільних дій та обміну досвідом, виявлення можливостей співробітництва в рамках питань та сфер, таких як: освіта і культура, просування економіки та бізнесу, участь у громадському житті, навчання з реалізації сучасних програм у сфері вирішення соціальних проблем, інституційного розвитку, довкілля, справ молоді, стратегічного планування і інфраструктури, обміну між державними установами та громадськими організаціями, традицій виробництва кераміки. Документ було підписано двома мовами: українською та польською.

Також в місті Гданськ відбулась зустріч міських голів Вадима Ляха та Павла Адамовича.

Загалом під час робочого візиту в Опочно та Гданськ міський голова Вадим Лях обговорив багато питань щодо подальшої співпраці та перспектив розвитку міста.


1276Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua