Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Звіт про работу Інспекції з благоустрою м.Слов'янська за період з 16.07 по 31.07.2018року [02 серпня 2018  14:08]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська спільно з інспекторами Управління патрульної поліції були проведені рейди з перевірки території міста щодо дотримання суб'єктами господарювання Типових правил благоустрою території населеного пункту, здійснено перевірку виконання раніше виданих приписів, виявлено та зафіксовано 38 нових порушень у сфері благоустрою, таких як: 

Утримання прилеглої території об'єктів, споруд та прибудинкової території в неналежному стані по вул.Т.Шевченка, вул.Олімпійська, пров.Богамольця, вул.Г.Батюка, вул.Університетська, вул.Банківська, вул.Рапна-набережна, вул.Сергіївська, вул.Відродження, вул.Машчерметівська, вул.Дарвіна, вул.Заводська, пров.Парковий, вул.Новий бит.





Утримання майданчиків зі збору ТПВ в неналежному санітарному стані біля буд.18 по вул.Банківська, буд.14 по вул.Дарвіна, буд.1А по вул.Рапна-набережна.

 
Несвоєчасне очищення фасадів будинків від засобів реклами, листівок та оголошень буд.45,48,56,59 по вул.Університетській.

 
У зв'язку з чим правопорушникам видано 29 Приписів “Про усунення порушень благоустрою міста” та складено 9 адміністративних протоколів за ст. 152 Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”. 

На особистому прийомі розглянуті звернення 17 громадян міста, розглянуті 3 колективних звернення громадян з виїздом на місце.


1060Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua