Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів робочу зустріч щодо встановлення світлофору на м-ні “Хімік” [01 серпня 2018  16:37]

1 серпня міський голова Вадим Лях провів робочу зустріч щодо встановлення світлофору на м-ні “Хімік”. На зустрічі були присутні: заступник міського голови Андрій Секлецов, помічник Народного депутата Олега Недави Олександр Кліменко, представники патрульної поліції та активіст мікрорайону Павло Злобін. 

Близько року міська влада намагається добитися того, щоб державне підприємство “Інформ-Ресурси”, яке підпорядковується Міністерству внутрішніх справ, передали на баланс міста світлофори та дорожні знаки, які будуть закріплені за комунальним підприємством “Водозниження”. Але у зв'язку з тим, що підприємство “Інформ-Ресурси” проходить етап реорганізації відповідь у них завжди одна, що зробити це неможливо. 

За словами очільника міста на тих перехрестях, де взагалі немає світлофору встановити його легше, аніж замінити діючий. 

Наразі проект по встановленню світлофору на м-ні “Хімік” знаходиться на експертизі у Києві. На тому місці буде встановлено дорожній знак пішохідного переходу зі світлодіодами. А вже зовсім скоро жителі мікрорайону “Хімік” отримають новий, сучасний світлофор. Сподіваємось, що він та дорожній знак зі світлодіодами будуть нагадувати водіям не порушувати правила дорожнього руху та не перевищувати швидкісний режим.


1288Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua